בום שקלקה
-
- אדמין
- יצירת קשר:
Re: בום שקלקה
HE'S ON FIRE! BOOM SHAKALAKA!
הייתי בזמנו משחק לא מעט ב-NBA Hangtime דווקא(NBA Jam היה קצת ישן בשבילי)...אחד המשחקים...באמת הייתי רוצה לשחק בגרסה המודרנית, חבל שאין למחשב.
הייתי בזמנו משחק לא מעט ב-NBA Hangtime דווקא(NBA Jam היה קצת ישן בשבילי)...אחד המשחקים...באמת הייתי רוצה לשחק בגרסה המודרנית, חבל שאין למחשב.
שים לב שזה יצא גם לWII, אתה יכול לנסות להריץ את זה דרך דולפין על המחשב, אמור לעבוד
חחח אחלה פרסומת! JAM זה ללא ספק אחד הקלאסיקות! היה משחק כיפי בטירוף!
יש לי את החדש על אקסבוקס והוא גם אחלה של משחק
Boom-shaka-laka!
יש לי את החדש על אקסבוקס והוא גם אחלה של משחק
Boom-shaka-laka!
כן, אני עוקב אחרי דולפין דווקא-זה עובד, אבל בלי מוסיקה ובלי קריינות, במצב הנוכחי של האמולטור-ובלי הדברים האלו זה לא באמת שווה.allmog כתב:שים לב שזה יצא גם לWII, אתה יכול לנסות להריץ את זה דרך דולפין על המחשב, אמור לעבוד
אם זה עובד חלקית והמשחק ממש חשוב לך, אתה יכול לנסות להשתמש בכל הSVN שקיימים להם בפורומים, יש סיכוי גדול שאחד מהם יצליח להריץ את המשחק כמו שצריך.
לא, לפי הבנתי זה כנראה קשור גם לבעיות הסאונד שיש עם Super Mario Galaxy(יפסיק לעבוד אחרי 2-3 דקות). אין לזה עדיין פתרון.allmog כתב:אם זה עובד חלקית והמשחק ממש חשוב לך, אתה יכול לנסות להשתמש בכל הSVN שקיימים להם בפורומים, יש סיכוי גדול שאחד מהם יצליח להריץ את המשחק כמו שצריך.