איזה קונסולות אתם מתחרטים שלא היו לכם?

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

טוב שוב קצת משעמם פה :|

אני תמיד רציתי את סגה מאסטר סיסטם.
אני זוכר שהיה לי מגהסון ותמיד הייתי מתלהב בבאג כשהייתי רואה מאסטר סיסטם בתצוגה עם משחקים כמו אלכס קיד
וכל המשחקי ארקייד שהיו שם After Burner, Golden Axe, Shinobi, Hang-On
משחקים היו הרבה יותר צבעוניים ואפילו וונדר בויי הראשון שהיה במגהסון בשם Adventure Island היה הרבה יותר יפה וצבעוני על מאסטר סיסטם
ואומנם היום אני רואה שבגדול זה מכשיר שהיה חי רק על משחקי סגה , כמעט בלי שום חברות צד שלישי, אני עדיין מאוד מקנא באנשים שנהנו אז עם הקונסולה הזאת
תמונה

TurboGrafx-16
תמיד מאוד מאוד סקרן אותי. היו שם בהחלט כמה יהלומים!
תמונה

NeoGeo
תמיד חלמתי על המכשיר המדהים הזה ולא רק בגלל משחקי מכות.
לא יודע, כל משחק מפלטפורמה עד לספורט צעק שם "איכות"!
תמונה

עוד משהו שאני קצת מטחרט , זה שלא הייתי כמעט משחק מחשב בשנות ה90. לצערי פיספסתי המון קווסטים ועוד מלא משחקים אגדיים.

ספרו קצת על שלכם
תמונה
gushacha
יועץ
יועץ

Re: איזה קונסולות אתם מתחרטים שלא היו לכם?

שליחה על ידי gushacha »

כשהייתי ילד הייתי מת שיהיה לי ניאו-ג'יאו ונינטנדו 64.
מאז התבגרתי והיום יש לי את הקונסולות האלו (ועוד רבות אחרות)...

היום אני מת שתהיה לי מכונת וידאו בבית אבל אין מצב שאשתי תאשר להכניס הבייתה משהו כזה גדול (ואני לא מוכן להתפשר על מכונות קטנות).
Evil-u
יועץ
יועץ

שליחה על ידי Evil-u »

תמיד חלמתי על N64.
אפילו שהייתי בארה"ב נדהמתי שזה עולה רק 100 דולר בזמנו (שנת 1999)
והמוכר בחנות הוורנר ברודרס (ישראלי דווקא) אמר שזה בחיים לא יעבוד לי בישראל, כי החשמל לא מתאים כמו גם שיטת השידור.

סתם אדיוט, בדיעבד הבנתי שהוא טעה וסתם פספסתי.
LONG LIVE NINJA GAIDEN
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

רייבן אתה באמת צודק לא היתה קונסולה יותר יפה מהמאסטר סיסטם אני חושב שזה דחף את משחקי הווידאו לעולמות חדשים ללא ספק אפילו יותר מהמגאסון

המאסטר סיסטם היתה הקונסולה הראשונה שלי שההורים שלי קנו לי אותה לבר מיצוה שלי כי ההיתי חולה על הוונדר בוי עם הפטישים

למען האמת בשנות השמונים סגה בלטה באולמות הארקייד ככה שלא היה איכפת לי שלא היה לקונסולה משחקים של חברות אחרות כל כך

דרך אגב לא יכולתי לרדת מהקונסולה הזו בקלות ככה שאמא שלי שברה לי אותה אחרי חצי שנה אני זוכר שהיה לי 4 משחקים באותה תקופה היה לי את שינובי וונדר בוי 2 רוקי וראסטן...

אחרי זה קניתי קומודור 64 שהיה שם מלא משחקים אבל הגרפיקה היתה גרועה ומלא משחקים נתקעו רק דבר אחד אהבתי בקומודור וזה היה המוסיקה של המשחקים שהיתה מיתנגנת בצורה יוצאת מהכלל לעומת המאסטר סיסטם שהיתה מאוד איטית

המגהסון היה לי אחר כך אבל מאוד היתבעסתי עליו כי המשחקים שהיו בו היו כאילו חסרי טעם משהו היה חסר בהם לא היה מספיק בשר בשביל להינות למרות שהיו כמה משחקים מאוד בודדים שנהנתי בהם כמו קונטרה דאבל דראגון 2 ודרקולה קיד

מה שעד היום אני מתבעס שלא היה לי ועדיין אין לי זה היה הטורבו גראפיק אבל גיליתי אותו לפני כמה שנים בילבד וחבל שלא הגיע לארצ כי בטוח הייתי קונה אותו ולא משנה המחיר

עוד משהו שהרגשתי שפיספסתי היה הסגה סאטורן... אני פיספסתי אותו כי תמיד חברים צחקו עליי שאני משחק השטויות האלה וניסיתי להיגמל ככה שירדתי מנושא הקונסולות לכמה שנים וזה לא החזיק מספיק מעמד ככה שבסוף חזרתי ובגדול חחח

היו משחקים סבבה על הקונסולה כמו האוס אוף דה דאד ושינובי לגאנד ועוד נחמדים

נינטנדו 64 לא כל כך עינינה אותו ביגלל הפרצוף של מריו בפתיחה למרות שזה היה מגניב תלת מימד אבל עדיין לא היה מלוטש מספיק טוב

עוד קונסולה שהיתבעסתי שלא היתה לי היתה הסופר נינטנדו.... למה? מפני שהגרפיקה שלה היתה יותר משכנעת מהמגה דרייב במשחק של הסטרייט פייטר 2

אבל עד לפה חברים אני מקווה שלא שיגעתי אתכם :twisted:
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
jackiabu
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי jackiabu »

שהשתחררתי מהצבא, רק אז קניתי את הסגה מסטר סיסטם. האמת קונסלת הנאו גאו תמיד עניינה אותי. המשחקים היו נראים שם
ממש ברמה גבוהה. אבל אז קניתי את המחשב הקסום שנקרא אמיגה 500 ,המשחקים שם היו הדבר הכי קרוב למכונת ארקייד!
למעשה יש המון מכונות ארקייד שהשתמשו בלוחות אמיגה למשחקים שלהם. בכל אופן אחרי שהיה לי אמיגה לא יוכלתי להסתכל על אף קונסלה אחרת. :evil: בלי קשר אחרי זה גילתי שהאמיגה יכול לעשות הכל עריכת וידאו,גרפיקנ ממוחשבת ומה לא ברמה הכי גבוהה. :D
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ax=Battler »

הקונסולה היחידה שלא היתה לי וממש התבאסתי מזה היתה המגאסון (או נינטנדו, כפי ששווקה בארץ במשך כשנה ע"י באג).
נורא רציתי לשחק במאריו, צבי הנינג'ה, קאסלוואניה, טייני טונס, כוח המחץ, החתולים הסמוראים ועוד ועוד. בגלל משחקים כאלה ממש קינאתי באנשים עם הקונסולה הזאת.
וד"א היה לי מאסטר סיסטם, מגה דרייב, גיימבוי, סופר נינטנדו ופלייסטיישן (והיום - איס בוקס 360).
legopart
מתחיל
מתחיל

שליחה על ידי legopart »

היה לי רק מגאסון
בדיאווד הייתי רוצה מאסטר סיסטם, סופר נינטנדו גם טוב, N64 תמיד רציתי, PS, PS2, XBOX360
תמונה
שלח תגובה