שלום לכולם+שאלה לצריבת משחקי WII
-
- אדמין
- יצירת קשר:
Re: שלום לכולם+שאלה לצריבת משחקי WII
וזה הסיפור שלי עם צריבות דיסקים:
אי שם בשנת 2004 רכשתי צורב DVD חיצוני וגיביתי באמצעותו סרטים שהורדתי מהאינטרנט (בעיקר DIVX של 700 מגה). כך התחלתי לבנות את ספריית הסרטים שלי. עד היום כאשר אני אוסף שישה סרטי 700 מגה (אני עדיין מחזיק בדיעה שיש הרבה סרטים שפשוט חבל להחזיק קבצי HD שלהם) אני צורב אותם על DVD אחד, רושם עליו בטוש את התוכן, ומאחסן אותו בארנק של 72 (של Dr Byte - עולה כולה 30 ש"ח ומתחזק את הדיסקים מעולה).
כשבחורה רוצה להתכרבל בסלון עם סרט - אין בעיה! אני שולף את הארנק ונותן לה לבחור ואז מנגן אותו על הנגן 100 שקל שמחובר לטלויזיה 29 אינץ'. לא, לא LCD. העניין הוא שאני כבר בארנק הדיסקים השלישי ולחפש סרט אחד ביותר מ 150 דיסקים כשבכל דיסק יש 3-6 סרטים זה סיפור מהפטרה. בשביל זה אני מתחזק במקביל קובץ אקסל שאני מעדכן כל פעם שאני מוסיף DVD עם סרטים. כל DVD ממוספר וככה הבחורה יכולה לבחור יחסית בנוחות מרשימה ארוכה (מאד!) של יותר מ 500 סרטים עם אופציית חיפוש. בקיצור - אופרציה.
הדרך האופטימלית היום היא לאחסן את הסרטים על הארדיסק חיצוני שיהיה מחובר גם לטלויזיה (עם חיבור רשת, אלחוטי או אפילו USB). ולשם אני כנראה אגיע תוך שנתיים בערך. היום דיסקים מכל סוג (CD, DVD ואפילו BLURAY) הם זן נכחד והולך. אפילו אולפני הסרטים מוכרים היום את הסרטים החדשים עם "Digital Copy" כי הם מבינים שהרבה צרכני מדיה מתוחכמים יותר (כמו משתתפי הפורום כאן לדוגמה) רואים בדיסקים פיזיים משהו מיושן וארכאי.
אי שם בשנת 2004 רכשתי צורב DVD חיצוני וגיביתי באמצעותו סרטים שהורדתי מהאינטרנט (בעיקר DIVX של 700 מגה). כך התחלתי לבנות את ספריית הסרטים שלי. עד היום כאשר אני אוסף שישה סרטי 700 מגה (אני עדיין מחזיק בדיעה שיש הרבה סרטים שפשוט חבל להחזיק קבצי HD שלהם) אני צורב אותם על DVD אחד, רושם עליו בטוש את התוכן, ומאחסן אותו בארנק של 72 (של Dr Byte - עולה כולה 30 ש"ח ומתחזק את הדיסקים מעולה).
כשבחורה רוצה להתכרבל בסלון עם סרט - אין בעיה! אני שולף את הארנק ונותן לה לבחור ואז מנגן אותו על הנגן 100 שקל שמחובר לטלויזיה 29 אינץ'. לא, לא LCD. העניין הוא שאני כבר בארנק הדיסקים השלישי ולחפש סרט אחד ביותר מ 150 דיסקים כשבכל דיסק יש 3-6 סרטים זה סיפור מהפטרה. בשביל זה אני מתחזק במקביל קובץ אקסל שאני מעדכן כל פעם שאני מוסיף DVD עם סרטים. כל DVD ממוספר וככה הבחורה יכולה לבחור יחסית בנוחות מרשימה ארוכה (מאד!) של יותר מ 500 סרטים עם אופציית חיפוש. בקיצור - אופרציה.
הדרך האופטימלית היום היא לאחסן את הסרטים על הארדיסק חיצוני שיהיה מחובר גם לטלויזיה (עם חיבור רשת, אלחוטי או אפילו USB). ולשם אני כנראה אגיע תוך שנתיים בערך. היום דיסקים מכל סוג (CD, DVD ואפילו BLURAY) הם זן נכחד והולך. אפילו אולפני הסרטים מוכרים היום את הסרטים החדשים עם "Digital Copy" כי הם מבינים שהרבה צרכני מדיה מתוחכמים יותר (כמו משתתפי הפורום כאן לדוגמה) רואים בדיסקים פיזיים משהו מיושן וארכאי.
בקיצור עזבו שטויות אם אתם כבר מדברים על דברים מיתקדמים אז הינה לכם ה-USB 3.0
וזה עוד כרטיס כמו ארדיסק בנפח של 1 טרה ומאוד מהיר ככה שלא לבכות חברים
(ניראה לי הפריצות של הסוני 3 עם ארדיסק חיצוני יעשה שימוש בכרטיס הזה)
הינה קישור:
http://www.lacie.com/ie/products/product.htm?pid=11563" onclick="window.open(this.href);return false;
וזה עוד כרטיס כמו ארדיסק בנפח של 1 טרה ומאוד מהיר ככה שלא לבכות חברים
(ניראה לי הפריצות של הסוני 3 עם ארדיסק חיצוני יעשה שימוש בכרטיס הזה)
הינה קישור:
http://www.lacie.com/ie/products/product.htm?pid=11563" onclick="window.open(this.href);return false;
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
לא נראה לי שפס3 תומך בusb3 . בטח זה יעבוד שם בקצב של 2 פשוט.
בכל מקרה יש לי הרדיסק חיצוני רגיל 320 ג׳יגה של western ואני משתמש איתו לכל המשחקים הפרוצים של פס3 ושל אקסבוקס360. מעלה את כולם בלי שום בעיה מההרדיסק חיצוני. הכל עובד די מהר ויותר טוב מדיסק זה בטוח!
דרך אגב זה באמת גאוני שהפריצות חדשות של פס3 ושל 360 מעלות הכל מהרדיסק! היה לי תיק שלם ומעצבן של איזה 150 משחקים של 360 . כל הדברים הטובים שמתי על ההרדיסק והיום הכל מולי כשאני מדליק 360 או פס3. פשוט תענוג!
בכל מקרה יש לי הרדיסק חיצוני רגיל 320 ג׳יגה של western ואני משתמש איתו לכל המשחקים הפרוצים של פס3 ושל אקסבוקס360. מעלה את כולם בלי שום בעיה מההרדיסק חיצוני. הכל עובד די מהר ויותר טוב מדיסק זה בטוח!
דרך אגב זה באמת גאוני שהפריצות חדשות של פס3 ושל 360 מעלות הכל מהרדיסק! היה לי תיק שלם ומעצבן של איזה 150 משחקים של 360 . כל הדברים הטובים שמתי על ההרדיסק והיום הכל מולי כשאני מדליק 360 או פס3. פשוט תענוג!
מז"א פס3? אתה מתכוון סוני 3? יש פריצה לסוני 3 שנמכרת בארץ?ואני משתמש איתו לכל המשחקים הפרוצים של פס3 ושל אקסבוקס360. מעלה את כולם בלי שום בעיה מההרדיסק חיצוני. הכל עובד די מהר ויותר טוב מדיסק זה בטוח!
מה הסיכויים לקבל שכפול של האוסף המשוכלל שלך, Ax=Battler?
ואני אפילו מריץ משחקי פלייסטיישן 2 כיום דרך ה-USB כי הלייזר כמעט מת לי לגמרי. סרטים בד"כ קופצים, וזה יותר איטי(בכל זאת זה USB 1.1 מעפן...)-אבל זה מאריך את חיי הקונסולה לפחות.
הייתי משתמש בכבל רשת כי זו אופציה טובה בהרבה, אבל זה הרבה יותר מסובך מבחינתי לביצוע.
ואני אפילו מריץ משחקי פלייסטיישן 2 כיום דרך ה-USB כי הלייזר כמעט מת לי לגמרי. סרטים בד"כ קופצים, וזה יותר איטי(בכל זאת זה USB 1.1 מעפן...)-אבל זה מאריך את חיי הקונסולה לפחות.
הייתי משתמש בכבל רשת כי זו אופציה טובה בהרבה, אבל זה הרבה יותר מסובך מבחינתי לביצוע.
חחח סוני 3 דווקה בדרך כלל אומרים פס3dj_anubis כתב:מז"א פס3? אתה מתכוון סוני 3? יש פריצה לסוני 3 שנמכרת בארץ?ואני משתמש איתו לכל המשחקים הפרוצים של פס3 ושל אקסבוקס360. מעלה את כולם בלי שום בעיה מההרדיסק חיצוני. הכל עובד די מהר ויותר טוב מדיסק זה בטוח!
מה לא שמעת שפרצו אותו? בספטמבר זה קרה, אבל יש כמה קאצ׳ים. אתה חייב שהמכשיר יהיה בגרסה 3.41.
אם הגרסה גבוה יותר אז זה כמעט בלתי אפשרי( למרות שעכשיו יוצא איזה פריצה שכנראה תאפשר להוריד גרסה)
ודרך אגב הפריצה של פס3 זה משהו גאוני! אתה אפילו לא פותח מכשיר או שם איזה צ׳יפ בפנים.
פשוט מחברים פריצה בצורת דיסק און קי לכניסת usb , לוחץ על power , אחרי זה על eject והמכשיר פרוץ(עושים את התהליך הזה כל פעם שרוצים לשחק בפרוצים)
אפשר לשים משחקים שהורדת להרדיסק פנימי או לחיצוני שזה יותר נוח(למרות שלא כל משחק עובד על חיצוני- 5% לא עובדים)
בעיקרון יש צו איסור מכירה בארץ, יש נראה לי כמה מקומות שמוכרים אותה, אבל זה סתם לא שווה
בארץ המחירים עד כמה שאני יודע בין 250 ל400. בחו״ל זה יוצא לך בסביבות 100 שקל. הזמנתי כמה דגמים במחירים של 100 וזה מעולה.
מי שרוצה לדעת איזה פריצות מומלצות(כולם עושים אותו דבר אבל חשוב שבפריצה תהיהי אפשרות לעדכון)
Ps3key
Ps3break
Ps3yes
Ps3go
ויש עוד כמה
יאללה רוצה לקנות פס3 ופריצה
דרך אגב משחקים שוקלים בין 5 ל45 ג׳יגה!!!
דרך אגב Ax=Battler
הפוסטר ששמת , אחד הסרטים הכי טובים של השנה!! סרט ענק!
אין כמו לראות אותו בfull hd!!
התחלה-Inception
הפוסטר ששמת , אחד הסרטים הכי טובים של השנה!! סרט ענק!
אין כמו לראות אותו בfull hd!!
התחלה-Inception
רייבן ראיתי את הסרט בקולנוע וכאילו כל האולם היתקמט סרט מעולה ממולצ
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
אצטרף לומר שזה אכן סרט מצוין
חוץ מRAVEN יש פה עוד אנשים שקנו סוני 3? ואם כן אתם יכולים לכתוב לי בפרטי איפה אפשר לקנות את זה בארץ (יכול להיות שלפי מדיניות האתר אסור לפרסם אז תשלחו בקשה בפרטי) תודה