משחקים שלדעתכם היו הכי מהפכנים והקדימו את זמנם
משחקים שלדעתכם היו הכי מהפכנים והקדימו את זמנם
יאללה! משעמם כאן
מה לדעתכם היו משחקים של פעם (שנות ה90,80) שהיו הכי מהפכנים או שהקדימו את זמנם.
אפשר גם לכתוב משחקים שעמדו במבחן הזמן ונראים מדהים גם היום או שכיף לשחק בהם לא פחות מהמשחקים שיוצאים היום.
כמה משחקים שלי.
Karateka - 1984
בשביל 84 זה היה ללא ספק משחק עם גרפיקה ואנימציה מהפכנית
Super Mario Bros. - 1985
תסתכלו על כל משחק פלטפורמה עד היום הזה, הם חייבים הכל למשחק שהתחיל את המושג הזה שאנחנו מכנים "פלטפורמה"
והיום הוא לא פחות כיפי ומדהים משום משחק אחר. תמיד כיף לשחק בו.
Prince of Persia -1989
עוד משחק שגם עמד במבחן הזמן ועדיין כיף לשחק בו וגם היה די מהפכני כשהוא יצא
Street Fighter II: The World Warrior - 1991
אין מה להגיד יותר מדי על המשחק הזה. מדהים עד היום והתחיל את כל השגעון של משחקי VS
Mortal Kombat - 1992
אלימות ,דם ,דמויות דיגיטליות! שינה את כל החוקי אלימות בתעשיית המשחקים
Another World - 1991
טוב זה אחד המדהימים ללא ספק. לא האמנתי מה אני רואה כשבפעם ראשונה ראיתי את המשחק.
לדעתי בלי שום ספק הוא הקדים את זמנו ב91. לא היה אז שום דבר דומה. וגם היום המשחק הזה לדעתי מדהים וכיפי
Flashback - 1992
עוד משחק מדהים מחברת Delphine Software , היוצרים של Another World
האנימציה של השחקן הייתה לא מהעולם הזה. לדעתי אפשר לתת את המשחק הזה לכל אחד היום והוא מאוד מאוד יהנה ממנו.
Star Fox - 1993
משחק הראשון והכי מוצלח עם ציפ מהפכני שהיה בקלטת - Super FX Chip
לא בטוח שהיום עם כל המשחקים בסיגנון הזה אפשר עדיין להנות מסטאר פוקס, אבל הוא ללא ספק משחק מאוד מהפכני
Donkey Kong Country - 1994
וואו! אני זוכר כשפירסמו את התמונות הראשונות, לא האמינו שזה רץ על סופר נינטנדו 16 ביט.
אז חשבנו שמשחקים כאלה אפשר לעשות רק על 32 ביט של 3DO
מה לדעתכם היו משחקים של פעם (שנות ה90,80) שהיו הכי מהפכנים או שהקדימו את זמנם.
אפשר גם לכתוב משחקים שעמדו במבחן הזמן ונראים מדהים גם היום או שכיף לשחק בהם לא פחות מהמשחקים שיוצאים היום.
כמה משחקים שלי.
Karateka - 1984
בשביל 84 זה היה ללא ספק משחק עם גרפיקה ואנימציה מהפכנית
Super Mario Bros. - 1985
תסתכלו על כל משחק פלטפורמה עד היום הזה, הם חייבים הכל למשחק שהתחיל את המושג הזה שאנחנו מכנים "פלטפורמה"
והיום הוא לא פחות כיפי ומדהים משום משחק אחר. תמיד כיף לשחק בו.
Prince of Persia -1989
עוד משחק שגם עמד במבחן הזמן ועדיין כיף לשחק בו וגם היה די מהפכני כשהוא יצא
Street Fighter II: The World Warrior - 1991
אין מה להגיד יותר מדי על המשחק הזה. מדהים עד היום והתחיל את כל השגעון של משחקי VS
Mortal Kombat - 1992
אלימות ,דם ,דמויות דיגיטליות! שינה את כל החוקי אלימות בתעשיית המשחקים
Another World - 1991
טוב זה אחד המדהימים ללא ספק. לא האמנתי מה אני רואה כשבפעם ראשונה ראיתי את המשחק.
לדעתי בלי שום ספק הוא הקדים את זמנו ב91. לא היה אז שום דבר דומה. וגם היום המשחק הזה לדעתי מדהים וכיפי
Flashback - 1992
עוד משחק מדהים מחברת Delphine Software , היוצרים של Another World
האנימציה של השחקן הייתה לא מהעולם הזה. לדעתי אפשר לתת את המשחק הזה לכל אחד היום והוא מאוד מאוד יהנה ממנו.
Star Fox - 1993
משחק הראשון והכי מוצלח עם ציפ מהפכני שהיה בקלטת - Super FX Chip
לא בטוח שהיום עם כל המשחקים בסיגנון הזה אפשר עדיין להנות מסטאר פוקס, אבל הוא ללא ספק משחק מאוד מהפכני
Donkey Kong Country - 1994
וואו! אני זוכר כשפירסמו את התמונות הראשונות, לא האמינו שזה רץ על סופר נינטנדו 16 ביט.
אז חשבנו שמשחקים כאלה אפשר לעשות רק על 32 ביט של 3DO
Re: משחקים שלדעתכם היו הכי מהפכנים והקדימו את זמנם
חובה להוסיף לרשימה המכובדת הזו את טטריס.
לא רק שטטריס מגדיר ז'אנר שלם של משחקים, אלא שגם היום לאחר יותר מ-20 שנה שהוא יצא, הוא עדיין מהנה באותה מידה.
לא רק שטטריס מגדיר ז'אנר שלם של משחקים, אלא שגם היום לאחר יותר מ-20 שנה שהוא יצא, הוא עדיין מהנה באותה מידה.
צודק בהחלטgushacha כתב:חובה להוסיף לרשימה המכובדת הזו את טטריס.
הוא נבחר בהמון מקומות כמשחק הכי טוב אי פעם.
PACMAN, DIG DUG, MR DO יש כל כך הרבה
לדעתי אלאדין ומלך האריות היו משחקים מהפכנים לגמרי, אני זוכר שהייתי ממש מופתע כשראיתי את האנימציה והגרפיקה של המשחק הזה
KILLER INSTINCT ללא ספק גם היום נראה מצוין ותמיד ייראה מצוין וללא ספק היה מהפכני, לעומת VIRTUA FIGHTER מאותה תקופה זה הבדל עצום
ללא ספק STREET FIGHTER 2, שנחשב לFIGHT הראשון שבאמת היה שווה משהו
GTA 3 ומעלה, אני לא כל כך משחק בזה פשוט הקונספט הזה של מרחבים פתוחים ושפשוט היכולת לעשות כמעט כל דבר שרוצים ללא ספק היה מהפכני לאותה תקופה
לדעתי אלאדין ומלך האריות היו משחקים מהפכנים לגמרי, אני זוכר שהייתי ממש מופתע כשראיתי את האנימציה והגרפיקה של המשחק הזה
KILLER INSTINCT ללא ספק גם היום נראה מצוין ותמיד ייראה מצוין וללא ספק היה מהפכני, לעומת VIRTUA FIGHTER מאותה תקופה זה הבדל עצום
ללא ספק STREET FIGHTER 2, שנחשב לFIGHT הראשון שבאמת היה שווה משהו
GTA 3 ומעלה, אני לא כל כך משחק בזה פשוט הקונספט הזה של מרחבים פתוחים ושפשוט היכולת לעשות כמעט כל דבר שרוצים ללא ספק היה מהפכני לאותה תקופה
ואם כבר מדברים על VIRTUA FIGHTER שהוא גם ללא ספק מהפכני
זה משחק מכות ראשון שהיה ב3D
היום לדעתי הוא לא משהו (הכוונה לראשון)
זה משחק מכות ראשון שהיה ב3D
היום לדעתי הוא לא משהו (הכוונה לראשון)
דאבל דראגון- של חברת טכנו שהוא בעצם תוצר מ-המשחק "רנגאד" השאיר אחריו סריה מלאה של משחקי מכות זוגיים ברחובות .. משהו שדרך אגב חברת קאפקום פיתחה ועשתה מלא משחקים בסיגנון
גוסט אנד גובלין- משחק שאני רק מחכה כל פעם כמו ילד קטן שימציאו אותו מחדש- הוא משחק מאוד כפי ועשה מהפכה בשנת 85 במשחקי הפלטפורמה עם מפה שמראה לך את קצה המשחק.. ושיש עוד עולמות חוצ מ-4 עולמות שחוזרות על עצמם ב-וונדר בויי
משחקי הלייזר גיים- שכלל את דרגון לייר ואת מד דוג מקרי
איקרי ווריאר- עם הגוייסטיק 8 כיוונים מיסתובב
ארקנוייד- גוייסטיק מיסתובב
דאק הנט- ניראה לי המציא את מישחקי היריות אם אני לא טועה משהו בשנת 1970 איפה שהוא
אווט רן- עשה משהו למשחקיי המכוניות
הווירטואל ראלטי- שהוצב בקניונים חופשי הקדים את זמנו עם אקדח בומבות מפגר עם הקסדה המסורבלת
פנג- המשחק ממש לא ברור למה לפוצצ בלונים אבל הוא גם סוג של המצאה מחדש את משחקי הווידאו
ספייס אינוודרס- פולשי החלל (מי לא ירצה להגן על כדור הארצ?, כאילו כל האנושות עומדת מאחוריך)
ואם כבר ב-סטרייט פייטר עסקינן אז נזכיר שהוא צמח מ-סטרייט פייטר 1 שהיה מהפכה אמיתית ב-1987 שהוא צמח מ-קארטה צ'אמפיון של שנת 84 שדרך אגב מאוד אהבתי את משחק המכות קראטקה... אבל על מחשבי התאומים של ה-IBM כי היה למסך צבע ש טורקיז ו-ורוד זוהר אם אני לא טועה
רק הבעיה היא שתמיד היתבעסתי בתור ילד למה לא עושים משחק מכות כמו קראטקה עם שחקנים זריזים כמו של הקארטה צ'מפיון ותחשבו על זה
גוסט אנד גובלין- משחק שאני רק מחכה כל פעם כמו ילד קטן שימציאו אותו מחדש- הוא משחק מאוד כפי ועשה מהפכה בשנת 85 במשחקי הפלטפורמה עם מפה שמראה לך את קצה המשחק.. ושיש עוד עולמות חוצ מ-4 עולמות שחוזרות על עצמם ב-וונדר בויי
משחקי הלייזר גיים- שכלל את דרגון לייר ואת מד דוג מקרי
איקרי ווריאר- עם הגוייסטיק 8 כיוונים מיסתובב
ארקנוייד- גוייסטיק מיסתובב
דאק הנט- ניראה לי המציא את מישחקי היריות אם אני לא טועה משהו בשנת 1970 איפה שהוא
אווט רן- עשה משהו למשחקיי המכוניות
הווירטואל ראלטי- שהוצב בקניונים חופשי הקדים את זמנו עם אקדח בומבות מפגר עם הקסדה המסורבלת
פנג- המשחק ממש לא ברור למה לפוצצ בלונים אבל הוא גם סוג של המצאה מחדש את משחקי הווידאו
ספייס אינוודרס- פולשי החלל (מי לא ירצה להגן על כדור הארצ?, כאילו כל האנושות עומדת מאחוריך)
ואם כבר ב-סטרייט פייטר עסקינן אז נזכיר שהוא צמח מ-סטרייט פייטר 1 שהיה מהפכה אמיתית ב-1987 שהוא צמח מ-קארטה צ'אמפיון של שנת 84 שדרך אגב מאוד אהבתי את משחק המכות קראטקה... אבל על מחשבי התאומים של ה-IBM כי היה למסך צבע ש טורקיז ו-ורוד זוהר אם אני לא טועה
רק הבעיה היא שתמיד היתבעסתי בתור ילד למה לא עושים משחק מכות כמו קראטקה עם שחקנים זריזים כמו של הקארטה צ'מפיון ותחשבו על זה
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
GHOST AND GOBLINS, GHOSTS AND GHOULS, ללא ספק משחקים מעצבנים בטרוף, אני יודע שיש כאלה שפשוט מעריצים את המשחקים האלה, אבל לעשות משחק שהוא בלתי אפשרי, לבן אדם נורמלי ושפוי, זה בעיני לא לעשות משחק טוב, המשחקים האלה ללא ספק בין המשחקים הכי קשים בכל תולדות משחקי הוידאו והמחשב, אני אישית כמעט אף פעם לא משחק בהם, ואם אני משחק אני יוצא מהם אחרי גג 10 דקות, כשאתה צריך להיפסל מיליון פעמים ובקושי מתקדם זה בעיניי לא משחק טוב, אז נכון יש אוירה ומוזיקה וגרפיקה, אבל הדבר העיקרי שזה המשחקיות אותי ועוד רבים פשוט מעצבן וחבל, אם המשחק היה יותר קל, ללא ספק היו משחקים בו הרבה יותר אנשים
סטריט פייטר 1 היה אמנם מהפכני, אבל סטריט פייטר 2 הפך את העולם, ההצלחה שלו הייתה עצומה בכל רחבי העולם, אני זוכר איך בבית הספר, היו באים אלינו כל מיני נציגים של העיתון "פריק" והוא היה מראה לנו כל פעם מה יש בעיתון, ואז הוא היה מראה את הפוסטרים של סטריט פייטר 2, וואי איך קינאתי בילדים שהיה להם את זה, כמובן שמכל הבחינות סטריט פייטר 1 לא מתקרב ל-2, אבל אני גם חושב שמגיע לו לא מעט קרדיט.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל דאק האנט לא היה במקור ל-NES? אם כן זה אומר סביבות שנות ה80 ולא ה70
KARATE CHAMPION, ללא ספק משחק לפנים, אני תמיד התבעסתי שהגרסאות של הקומודור היו פי מיליון יותר יפות מהמחשב, במחשב הצבעים היו ממש גרועים ותלוי איזה מחשב היה לך זה היה יכול לעבוד מאוד מהר, עם סאונד מעצבן של PC SPEAKER, נראה לי שהגרסה של הקומודור הייתה הכי מוצלחת למשחק הזה
ואם מדברים על קרטה, מה דעתכם על BUDOKAN, נראה לי שהוא היה נפוץ יותר למחשב אבל יש אותו גם במגה דרייב, אחד המשחקים ששיחקתי בעבר
אם מדברים על משחקי יריות, אני חושב שהרטט שהיה ברובה של TERMINATOR 2 בארקייד, לדעתי היה הפעם הראשונה שהיה רטט במשחקי וידאו, שנים לאחר מכן הוא הגיע לפלייסטיישן
סטריט פייטר 1 היה אמנם מהפכני, אבל סטריט פייטר 2 הפך את העולם, ההצלחה שלו הייתה עצומה בכל רחבי העולם, אני זוכר איך בבית הספר, היו באים אלינו כל מיני נציגים של העיתון "פריק" והוא היה מראה לנו כל פעם מה יש בעיתון, ואז הוא היה מראה את הפוסטרים של סטריט פייטר 2, וואי איך קינאתי בילדים שהיה להם את זה, כמובן שמכל הבחינות סטריט פייטר 1 לא מתקרב ל-2, אבל אני גם חושב שמגיע לו לא מעט קרדיט.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל דאק האנט לא היה במקור ל-NES? אם כן זה אומר סביבות שנות ה80 ולא ה70
KARATE CHAMPION, ללא ספק משחק לפנים, אני תמיד התבעסתי שהגרסאות של הקומודור היו פי מיליון יותר יפות מהמחשב, במחשב הצבעים היו ממש גרועים ותלוי איזה מחשב היה לך זה היה יכול לעבוד מאוד מהר, עם סאונד מעצבן של PC SPEAKER, נראה לי שהגרסה של הקומודור הייתה הכי מוצלחת למשחק הזה
ואם מדברים על קרטה, מה דעתכם על BUDOKAN, נראה לי שהוא היה נפוץ יותר למחשב אבל יש אותו גם במגה דרייב, אחד המשחקים ששיחקתי בעבר
אם מדברים על משחקי יריות, אני חושב שהרטט שהיה ברובה של TERMINATOR 2 בארקייד, לדעתי היה הפעם הראשונה שהיה רטט במשחקי וידאו, שנים לאחר מכן הוא הגיע לפלייסטיישן
אריק הבאת אחלה של רשימה!!!!!!!
אה וגם אני כמו dj_anubis לא כל כך אוהב גוסט אנד גובלין
דאק האנט יצא בשנות ה80 (נראה לי 85) הוא היה נמכר בחבילה ביחד עם NES מהיום הראשון שמכרו את הקונסולה
אני זוכר ששיחקתי BUDOKAN במחשב אצל חבר. במגהדרייב אם אני זוכר נכון, הוא לא היה משהו.
אה וגם אני כמו dj_anubis לא כל כך אוהב גוסט אנד גובלין
דאק האנט יצא בשנות ה80 (נראה לי 85) הוא היה נמכר בחבילה ביחד עם NES מהיום הראשון שמכרו את הקונסולה
אני זוכר ששיחקתי BUDOKAN במחשב אצל חבר. במגהדרייב אם אני זוכר נכון, הוא לא היה משהו.
dj_anubis כתב:GHOST AND GOBLINS, GHOSTS AND GHOULS, ללא ספק משחקים מעצבנים בטרוף, אני יודע שיש כאלה שפשוט מעריצים את המשחקים האלה, אבל לעשות משחק שהוא בלתי אפשרי, לבן אדם נורמלי ושפוי, זה בעיני לא לעשות משחק טוב, המשחקים האלה ללא ספק בין המשחקים הכי קשים בכל תולדות משחקי הוידאו והמחשב, אני אישית כמעט אף פעם לא משחק בהם, ואם אני משחק אני יוצא מהם אחרי גג 10 דקות, כשאתה צריך להיפסל מיליון פעמים ובקושי מתקדם זה בעיניי לא משחק טוב, אז נכון יש אוירה ומוזיקה וגרפיקה, אבל הדבר העיקרי שזה המשחקיות אותי ועוד רבים פשוט מעצבן וחבל, אם המשחק היה יותר קל, ללא ספק היו משחקים בו הרבה יותר אנשים
אוף איתכם אתם תמיד נותנים לי לעבוד קשהנכון שהבטחתי לכם סירטונים של גוסט אנד
גובליןואני יעשה את זה ברגע שחברה שלי תרצה לצלם אותי
חהדאק הנט היה עוד לפני הניס
http://youtu.be/YaUmcG3iors&feature=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtu.be/ZPAAJ66TI-Q" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtu.be/nIAcRGMWqrI&feature=related" onclick="window.open(this.href);return false;
לגבי הסטרייט פייטר הראשון זה היה מהפכה וסלח לי שאני אומר אולי אתה הייתה ב-ש"ש מתי שהיתה בהלה על המשחק הזה במשחקי הווידאו בכוחב שבתאי ובאבן גבירול פיני 69 פשוט זה היה מדהים וזה שאתה אומר פוסטרים בבית ספר זה פשוט בגיל שלך היו יותר מודעים למשחקיי ווידאיו ולטכנולוגיה ויותר פירסום וכל זה רק ביגלל שהסטרייט פייטר הראשון היה מוצלח ועשו לו המשך
לגביי הקראטה צ'מםפיון או הקראטקה אני יודע שהגרפיקה של הקומודור היתה אליפות לשמה אבל מה שרשמתי זה שאהבתי את זה על המחשב שהצבעים היו עם וורוד וכחול טורקיז וצלילים מהגיהינום
ומשחק היריות הראשון שאני זוכר שהיה עם רטט במשחקי הווידאו היה אפריישן וולף בשנת 1987 אם אני לא טועה רק שאם אני זוכר נכון האקדח כולו היה מ-ברזל והיה כואב לי בתור ילד ללחוצ על ההדק כי הוא היה דק וקר ולא נוח
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
חחח איך אני זוכר את ההדק הדק והקר הזה באופריישן וולף , היה מעצבן.eric כתב: אוף איתכם אתם תמיד נותנים לי לעבוד קשהנכון שהבטחתי לכם סירטונים של גוסט אנד
גובליןואני יעשה את זה ברגע שחברה שלי תרצה לצלם אותי
חהדאק הנט היה עוד לפני הניס
http://youtu.be/YaUmcG3iors&feature=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtu.be/ZPAAJ66TI-Q" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtu.be/nIAcRGMWqrI&feature=related" onclick="window.open(this.href);return false;
ומשחק היריות הראשון שאני זוכר שהיה עם רטט במשחקי הווידאו היה אפריישן וולף בשנת 1987 אם אני לא טועה רק שאם אני זוכר נכון האקדח כולו היה מ-ברזל והיה כואב לי בתור ילד ללחוצ על ההדק כי הוא היה דק וקר ולא נוח
ואריק בקשר לדאק הנט , באמת לא ידעתי על זה שהיה צעצוע כזה בשנות ה70.
אבל בגדול אין לזה שום קשר למשחקי וידאו כי זה סתם צעצוע.
הדאק הנט שכולם מדברים תמיד, "האמיתי"(אם אפשר להגיד ככה) יצא ב84