ספינר וROTARY JOYSTICK עזרה

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

ספינר וROTARY JOYSTICK עזרה

שליחה על ידי dj_anubis »

יש לי כמת שאלות

כשבונים ג'ויסטיק יש לרוב 2 אפשרויות, אחת שיישמתי אותה שלוקחים גיים פד, ועושים לו HACK כלומר, בעצם מתחברים ישירות ללוח, וככה כשלוחצים על כפתור של ארקייד שהזמנו זה כמו ללחוץ על הכפתור בג'ויסטיק המקורי.

יש עוד שיטה עם מקודד מקלדת אף פעם לא היה לי כזה הבנתי שזה מאוד פשוט ומאוד נוח אשמח אם מישהו יסביר פה מה הולך עם זה

ועוד שאלה, JACKIEBU הראה מכונה יפה שהוא הכין עם ספינר וכם ROTARY JOYSTICK הייתי רוצה לקבל הסבר איך מחברים את זה ולאן? האם ניתן לחבר ספינר ורוטרי ג'ויסטיק לגיים פד שעושים לו האק? ואם לא איך מחברים אותם למחשב כך שיהיה אפשר לשחק בהם על MAME?
jackiabu
מאסטר
מאסטר

Re: ספינר וROTARY JOYSTICK עזרה

שליחה על ידי jackiabu »

היי DJ

תראה גם אני קראתי מאמרים על גיוסטיק גיים פאד,לעשות לו האק. סתם כאב ראש וכנ"ל לגבי האק למקלדת לא שווה תעבודה
תאמין לי. עדיף תזמין IPAC 2 או KEYWIZ שזה שני מקודדים שונים אבל טובים.

לגבי הספינר יש כמה סוגים יש אחד עם חיווט משלו שמתחבר לבקר כמו IPAC ויש את גירסת USB (שזה מה שאני קניתי),
מהסיבה הפשוטה שזה פלאג אנד פלאיי.
לגבי הרוטרי גיוסטיק יש לו בקר משלו שניקרא ROTARY INTERFACE שמיתחבר "לצמה" שיוצאת מהגיוסטיק ומתחברת ישירות
ROTARY INTERFACE
http://www.happcontrols.com/joysticks/r ... _joy_e.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
כמו כן לגבי רוטרי וספינר אם ניתן לחבר אותם לגיים פד שעושים לו האק? לא יודע, אבל אתה יכול לברר זאת בפורומים אחד מהטובים http://forum.arcadecontrols.com/" onclick="window.open(this.href);return false; שם בטוח תימצא תשובה חד משמעית. שוב אני לא ממליץ לך להתעסק
עם האק לגיים פאד! 8-)
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

רק לידע כללי עשיתי בעבר האק לגיים פאד וזה עבד מצוין, זה לא מסובך מידי, צריך לעקוב אחרי המעלים ולשבת על הלחמות זאת עבודה שחורה אבל עושה את העבודה

ראיתי תמונות של IPAC2, לאיפה מחברים את זה? ולאיפה מחברים את הROTARY INTERFACE ראיתי את הקישורים שלך אבל לא הצלחתי להבין אשמח אם תוכל לפרט קצת יותר

תודה
jackiabu
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי jackiabu »

טוב תיראה עם עשיתי האק לגיים פאד והיה לך סבלנות להתעסק עם זה כל הכבוד.אני לא ההיתי מתעסק עם זה!

הIPAC2 מתחבר לUSB במחשב. והרוטרי אינטרפייס מתחבר לצמה של הגיוסטיק שיוצאת ממנו, זה 12 חוטים ביחד מחוברים.
מאוד פשוט, והרוטרי אינטרפייס מתחבר גם USB למחשב.
שלח תגובה