מישהו כאן מבעלי ה X360 קיבל באן בגל האחרון?
לפי הדיווחים כמליון משתמשים קיבלו באן מאקס-בוקס לייב. כנראה שכל עניין ה Stealth ובדיקת abgx360 לא כיסה אותנו בצורה מלאה.
לא שיחקתי בשום משחק לפני מועד היציאה הרשמי שלו, ולא שיחקתי בשום משחק שלא עבר את כל הבדיקות של abgx360. וגם לא שיחקתי כלל ב Borderlands או MW2 שנחשבים שני המשחקים ש"הסגירו" את הקונסולות הפרוצות. ובכל זאת קיבלתי באן..
שני המשחקים האחרונים ששיחקתי היו Wolfenstein ו Viking (מה אני אעשה, אני אוהב את משחקי ההאק אנ סלאש האלה, הם מזכירים לי קצת את גולדן אקס).
דעות נוספות?
(בשאר הפורומים הישראלים שעוסקים בזה יש בעיקר ילדים (או מבוגרים עם פיגור שיכלי) שלא ממש מבינים עניין..)
אחד ממליון..
-
- אדמין
- יצירת קשר:
Re: אחד ממליון..
אין לי מושג אם אני כבר מסומן וקיבלתי באן
גם ככה אני לא נכנס הרבה ללייב. וכשמתקרב חודש ספטמבר - נובמבר , אני בכלל לא נכנס ועוקב אחרי ההתקפה השנתית של מיקרוסופט.
גם בעוד איזה חודש כשמיק. יירגעו קצת, אני נראה לי אפחד לבדוק, כי אם קיבלתי באן אני לא אוכל להתקין משחקים על ההרדיסק יותר.
הבנתי שברגע שמקבלים באן , אי אפשר יותר להתקין משחקים
גם ככה אני לא נכנס הרבה ללייב. וכשמתקרב חודש ספטמבר - נובמבר , אני בכלל לא נכנס ועוקב אחרי ההתקפה השנתית של מיקרוסופט.
גם בעוד איזה חודש כשמיק. יירגעו קצת, אני נראה לי אפחד לבדוק, כי אם קיבלתי באן אני לא אוכל להתקין משחקים על ההרדיסק יותר.
הבנתי שברגע שמקבלים באן , אי אפשר יותר להתקין משחקים
-
- אדמין
- יצירת קשר:
וואלה? למה צריך בכלל להתקין משחקים על ההארדיסק?
עשיתי את זה פעם אחת ל GTA4 כי אמרו לי שזה רץ חלק יותר ככה.. האמת, לא נראה לי שיש באמת כזה הבדל.
מלבד זאת, הרצתי יותר מ 30 משחקים על ה XBOX שלי, אף אחד לא מהתקנה.
עשיתי את זה פעם אחת ל GTA4 כי אמרו לי שזה רץ חלק יותר ככה.. האמת, לא נראה לי שיש באמת כזה הבדל.
קודם כל הטעינות הרבה יותר מהירות וגם זה שומר על הכונן. כי הוא לא מתעמץ ומריץ את המשחק. אתה יודע שגם ככה 360 מכשיר עדין ועם הרבה תקלות (למרות שנדמה לי היום כבר סידרו בעיות של הכוננים)Ax=Battler כתב:וואלה? למה צריך בכלל להתקין משחקים על ההארדיסק?
וסתם דוגמה , משחק כמו פורצה 3 שמגיע על שני דיסקים, ואחד מהם אתה צריך להתקין על ההרדיסק בשביל לקבל משחק המלא ועם כל המכוניות. לא חבל?
בקיצור הרבה יותר עדיף להתקין משחקים כי זה גם שומר על המכשיר, גם טעינות מהירות יותר וגם משחקים כמו GTA4 רצים טוב יותר. וזה בדוק!
תראה למרות שיש לי את האקס בוקס 360 אני לא ממש מת עליו ככה שאני בקושי משחק עליו ואין לי ארד דיסק כי הוא גירסת ארקייד ועדיין גם לא שמתי לו אחד אבל... יש לי ווי שפרצתי אותו ויש לו ארד דיסק חיצוני USB והוא חופשי מריצ לי משחקים יותר מהר מכונן הדיסקים בדיסקים אורגינלים וזה גם בדוק!
מסקנה : עדיף לפרוצ מאשר לשחק משחקים אורגינלים (כבר שחכו אותנו את הגיימרים מרוב כל ההגנות)
חחח אבל זה לעולם לא יעזור להם
מסקנה : עדיף לפרוצ מאשר לשחק משחקים אורגינלים (כבר שחכו אותנו את הגיימרים מרוב כל ההגנות)
חחח אבל זה לעולם לא יעזור להם
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
אני קיבלתי כמה פעמים באן בשרתים של משחקי רשת
וחשבתי שאם אני מפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המשחק אז הבאן יעבור. ובעצם הבאן נשאר
אז חקרתי את הנושא קצת ומסתבר שאם אתה משנה את mac address של הכרטיס רשת של המחשב לכתובת אחרת
אז אתה בעצם עוקף את הבאן וזה עובד לי מניסיון!
לגביי ה-xbox
הבנתי שגם שם יש mac address תנסה למצוא דרך לשנות את ה-MAC
ועם יש לך ראוטר אז תחליף גם את השם של הרשת האלחוטית
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=355642" onclick="window.open(this.href);return false;
ואולי גם צריך לפרמט את ההרד דיסק של ה-XBOX
ותשמור את כתובת ה-MAC המקורית בכל מקרה
בהצלך..
וחשבתי שאם אני מפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המשחק אז הבאן יעבור. ובעצם הבאן נשאר
אז חקרתי את הנושא קצת ומסתבר שאם אתה משנה את mac address של הכרטיס רשת של המחשב לכתובת אחרת
לגביי ה-xbox
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=355642" onclick="window.open(this.href);return false;
בהצלך..
ארז Games
....בואו לזהות את המשחק שאתם מחפשים בעזרת סרטונים....
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic. ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
....בואו לזהות את המשחק שאתם מחפשים בעזרת סרטונים....
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic. ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
bu
אתה מקבל באן חומרה במכשיר עצמו לכל החיים. אי אפשר לעשות כלום
לצערנו אין דבר כזה ב XBOX.ארז כתב:אני קיבלתי כמה פעמים באן בשרתים של משחקי רשת
לגביי ה-xbox
בהצלך..
אתה מקבל באן חומרה במכשיר עצמו לכל החיים. אי אפשר לעשות כלום