זיהוי משחק AMIGA

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

זיהוי משחק AMIGA

שליחה על ידי dj_anubis »

מישהו מזהה את המשחק ב: 0:40, 1:10

[video]http://www.youtube.com/watch?v=vNOr_Vfd9ao[/video]
jackiabu
מאסטר
מאסטר

Re: זיהוי משחק AMIGA

שליחה על ידי jackiabu »

0:40 THE settlers

1:10 WING

במקרה יש לי אותם עד היום על האוסף העצום שלי של אמיגה!!! עד היום אני חושב, המחשב הטוב ביותר שיוצר אי פעם. :)
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

jackiabu כתב:0:40 THE settlers

במקרה יש לי אותם עד היום על האוסף העצום שלי של אמיגה!!! עד היום אני חושב, המחשב הטוב ביותר שיוצר אי פעם. :)
ממש עצוב לי שלא היה לי אף פעם אמיגה. כי אצל כל מי שהיה לו אמיגה , אני שומע אותו משפט בדיוק. שזה היה בין המחשבים הכי טובים אי פעם.

אחד הדברים שאני הכי מצטער שלא היו לי בשנות ה90 :(

ד"א כמה דברים שתמיד עניינו אותי.

1. האם היו מוכרים משחקים בארץ והאם זה היה סתם פה ושם משחקים בודדים או ממש מכרו כל מה שיצא?
כי פשוט לא זכור לי שהיו משחקי אמיגה בארץ

2. או שפשוט הייתם מורידים מהBBS או משהו כזה?

תודה
תמונה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

לא זכור לי שמכרו בארץ משחקים לאמיגה, ממה שראיתי בYOUTUBE זה אכן נראה אחלה מחשב, עם אחלה משחקים רבים מהם יש גם ככה לPC, הרבה מאוד מהמשחקים האלה אני זוכר ששיחקתי על הפנטיום 1 שהיה לי פעם.

יש לך TORRENT עם כל משחקי הAMIGA?
jackiabu
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי jackiabu »

R A V E N כתב:
jackiabu כתב:0:40 THE settlers

ממש עצוב לי שלא היה לי אף פעם אמיגה. כי אצל כל מי שהיה לו אמיגה , אני שומע אותו משפט בדיוק. שזה היה בין המחשבים הכי טובים אי פעם.

אחד הדברים שאני הכי מצטער שלא היו לי בשנות ה90 :(

ד"א כמה דברים שתמיד עניינו אותי.

1. האם היו מוכרים משחקים בארץ והאם זה היה סתם פה ושם משחקים בודדים או ממש מכרו כל מה שיצא?
כי פשוט לא זכור לי שהיו משחקי אמיגה בארץ

2. או שפשוט הייתם מורידים מהBBS או משהו כזה?

תודה
חנות באג (שודדים עם רשיון) בקניון דיזנגוף היתה מוכרת כמה משחקים בודדים! זה היה ב86 עד סוף שנות ה90. כל מישחק כדי לקנות אותו ההיתי צריך להשאיר ערבות את אחד ההורים! או לקחת משכנתא :lol:
בכל אופן רק בשנת 91 היה BBS פעיל בארץ ואחרי זה צצו עוד כמה. ומשם ההינו מורדים משחקים! ותוכנות.
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

מה זה BBS?

ומה אתם מתבכינים היום יש לנו את המחשב הכי מעפן מריצ לנו הכל כמו כלום.. ועדיין אנחנו כמו ילדים מפגרים עדיין משחקים את אותם משחקים מעפנים ובקושי נוגעים בחדשים ובכלל מי כמעט ולא מכירים שמות
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

לפני שהאינטרנט היה נגיש לכל העולם, היה דבר שנקרא BBS, בחיים לא הייתי בדבר כזה, הרעיון היה שהBBS הוא מעין שרת שכשהיית נכנס אליו זה היה סוג של אתר אינטרנט לדעתי אפילו לא במצב גרפי (לא בטוח בזה), וניתן היה להוריד משם משחקים

באותם שנים לא היה לי מודם, וגם אם כן לא היה לי אף חבר שהיה לו מושג איך מתחברים לBBS, אני זוכר שבתוכנית זומביט היו מדברים על זה הרבה

ברור אנחנו משחקים במשחקים הישנים, זה בכלל לא קשור למפגרים או לא, אלה תכלס המשחקים הכי כיפיים נקודה!,

סטריט פייטר 4 שלאחרונה דיי התאהבתי בו לגמרי הוא דוגמה לחידוש טוב, תכלס אין על המשחקים הישנים, וזה מכמה סיבות

1. האקשן מתחיל תוך 2-3 שניות ולא צריך לחכות 10 דקות כמו במשחקים החדשים
2. המשחקים קצרים יחסית
3. הערך הנוסטלגי הוא עצום, המשחקים האלה בשבילי הם פשוט אוצר!!!

יש עוד המון סיבות, ואנחנו לא לבד כמו שאתם יודעים, יש לי חברים שלא מבינים למה אני משחק בזה כל הזמן, חברים אל תשכחו שיש עוד המון אנשים בעולם ששרוטים כמונו, אז שאף אחד לא יקרא לנו מפגרים, הםא לא יודעים מה הם מפסידים, אנחנו חכמים שיודעים את האמת ;)
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

DJ אנחנו דיי ראשונים בארצ ששחקנו במשחקי ווידאו וידענו להינות מהן באמת, לכן אני אקרא לנו:

מיסדיי משחקי הווידאו הראשונים בארצ... כי בילעדינו היום לא היו מייבאים קונסולות
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

האמת היא כשהייתי קטן לא היה לי שום קונסולה,ף היה לי מחשב AT 286 עם מסך CGA, ותמיד קינאתי בחברים שלי שהיה להם VGA כי מלא משחקים לא עבדו אצלי.

היה לי חבר פעם שהיה לו מגסון, או כמו שהוא קרא לזה "סאני", ואני זוכר איך רציתי סאני וההורים שלי לא הסכימו, ותכלס נכון לאותה נקודת זמן הם צדקו, תכלס במחשב היה מגוון משחקים, במגסון הייתה ספריה בטרקלין חשמל ושם פעם בכמה זמן כשההורים של הבחור ההוא היו הולכים לקניות הם היו מחליפים משחק.

מה שאמר שבקלות הוא היה יכול להיתקע עם משחק מעאפן, אני זוכר שהיה ערך לקלטות ואני אסביר

היו משחקים פשוטים - טטריס, GALAGA וכאלה פשוטים הערך שלהם היה - 20 ש"ח
היו משחקים קצת יותר מורכבים עם ערך של 50 ש"ח
וכאלה נראה לי של 100 ש"ח

הרעיון היה שאתה היית עושה מנוי, לפי סוג המנוי נקבע איזה משחקים תוכל לקחת
לדוגמא אם היית עושה מנוי למשל ב-100 ש"ח לכל החלפה אז יכולת לבחור לקחת 2 משחקים של 50 ש"ח או משחק 1 של 100 ש"ח וככה היה לך מספר החלפות

אם היית עושה מנוי יותר יקר יכולת לבחור משחקים עם ערך גבוה יותר כל פעם.

הקטע שאם היה לי מגסון הייתי תלוי בטלויזיה בסלון, ולא יכותי לשחק מתי שאני רוצה.

אני מאמין שלכולנו באיזשהו מקום יש סוג של "חסך" בקטע הזה, אני למשל תמיד רציתי לשיהיה לי STREET FIGHTER 2, ובגלל זה אני כל כך אוהב אותו (את 4 גיליתי לאחרונה וסידרתי את הבאג בסרטים וזה משחק מצוין!), אני מאמין שכולנו באיזשהו מקום לא יכולים להתנתק מהתקופה הזאת וזה מה שחשוב!

אנחנו ילדים במובן הכי טוב שיכול להיות, ותמיד אנחנו צריכים להישאר ככה, וצריך לקוות שעוד אנשים יבינו שזאת הדרך הכי כיפית, זה לא משנה אם יש פה נשואים או לא, בלב בפנים כולנו ילדים, וזה מה שעושה את זה לכל כך כיף :P

תזכרו, אנחנו צודקים כל השאר טועים :P
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

אריק אני לא מסכים איתך שבגללנו היום מייבאים קונסולות בארץ. הדור שלנו (של שנות ה80-90) לא שווה כלום (הכוונה היא רק לארץ שלנו). רוב האנשים ששיחקו אז, שיחקו סתם פה ושם וממש לא ברצינות. המכשירים גם לא היו נמכרים בטירוף. ובגלל זה , זה מה שקורה פה בפורום שיש איזה 10 אנשים ואולי 5 מהם מגיבים פה קבוע. הדור של פעם (דור שלנו) של אנשים שהיום הם בני קרוב ל30 -40 , כבר לא מתעניין במשחקים, כי גם פעם הוא לא התעניין יותר מדי במשחקים. רק שיחק פה ושם באיזה משחק וזהו, התבגר והמשיך אלה. ואני פוגש פה ושם אנשים כאלה והם תמיד נזכרים באיזה משחק אחד ששיחקו פעם וזהו. אי אפשר לדבר איתם על התקופה של פעם. אומנם מגהדרייב -SNES באמת כבר מכרו יותר, ויותר אנשים התחילו לשחק ברצינות, אבל עדיין גם התקופה ההיא לדעתי לא עזרה להגיע למה שיש היום. פלייסטיישן1 זה מה ששינה את החוקים ואנשים בארץ כבר התחילו להרגיש מה שהיו מרגישים אנשים שהיה להם NES בארצות הברית בשנות ה80. שזה חלק חשוב מהבית, שזה משהו שיש בכל בית, שכשמדברים על "משחקים" = פלייסטיישן. אז כמה שאני אוהב את התקופה של פעם ובהרבה מקרים לדעתי היא הרבה יותר טובה מהיום , לדעתי ההצלחה בארץ התחילה ב97 בערך שנה אחרי שהפלייסטיישן1 יצא.

בקשר למשחקים ישנים מול חדשים
דווקה אני משחק המון המון במשחקים של היום . משהו כמו 90% משחקים חדשים , 10% משחקים של פעם.
אני חולה על התקופה ההיא של שנות ה90 שנחשבת לתקופת הזהב במשחקים. הייתי חולה על משחקים וידעתי כל חברה מה עושה ומתי יוצא כל דבר. הייתי חי ונושם משחקים למרות שלא תמיד סיימתי משחק עד הסוף ורצתי מהר מהר להחליף אותו למשהו אחר. באמת היו המון משחקים מדהימים ובגלל שהייתי ילד , זה תמיד יזכיר לי את הילדות שלי וזכרונות הכי טובים. אבל אין מה לעשות בגלל שאני אוהב משחקים , התקדמתי תמיד עם כל דור שיצא. היו לי תמיד קונסולות של כל דור. אני חייב להגיד שאני גם מרגיש שעם השנים נהייתי שחקן הרבה יותר טוב ממה שהייתי פעם וגם ב5 שנים אחרונות סיימתי הרבה יותר משחקים מפעם כשהייתי ילד. אומנם אני משחק הרבה פחות מפעם (למרות שאף פעם לא שיחקתי הרבה מדי ברצף) , היום אני משחק הרבה יותר ברצינות ויושב על משחק עד שאני מסיים אותו. חבל שהיום אין הרבה משחקים טובים כמו שהיה פעם. וגם יש יותר מדי משחקים שהם אותו דבר. אבל זה עדיין לא אומר שאני לא אשחק גם בדור הבא שיצא בעוד כמה שנים.
תמונה
שלח תגובה