מוכרים בארץ X-ARCADE
מוכרים בארץ X-ARCADE
מישהו יודע אם יש חנות בארץ שמוכרת את הג'ויסטיק של X-ARCADE לשחקן 1? אני צריך 2 יחידות כאלו, ואני ממש רוצה שהן יהיו של X-ARCADE מקורי
Re: מוכרים בארץ X-ARCADE
היי!
בארץ לא מוכרים את ה X -ARCADE
אני בעצמי חיפשתי בזמנו.לכן הזמנתי מהחברה המקורית שמפרסמת באתר שלהם.
אם אתה מתכוון לחבר את זה לאיזה שהיא קונסלה אז זה בסדר.
אבל אם לחבר לפיסי,עדיף שתיקנה את כל הבקרים והגיוסטקים בנפרד באתר של http://www.ultimarc.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
יצא לך זול יותר. מה X ARCADE
אני אישית יש לי X ARCADE
אבל אח"כ ראיתי שאני מוגבל בלבנות ולהוסיף על האקיס ארקייד! לכן עדיף לבנות אחד בעצמך. וזה מה שעשיתי.
בכל אופן שהיה לך בהצלחה.
בארץ לא מוכרים את ה X -ARCADE
אני בעצמי חיפשתי בזמנו.לכן הזמנתי מהחברה המקורית שמפרסמת באתר שלהם.
אם אתה מתכוון לחבר את זה לאיזה שהיא קונסלה אז זה בסדר.
אבל אם לחבר לפיסי,עדיף שתיקנה את כל הבקרים והגיוסטקים בנפרד באתר של http://www.ultimarc.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
יצא לך זול יותר. מה X ARCADE
אני אישית יש לי X ARCADE
אבל אח"כ ראיתי שאני מוגבל בלבנות ולהוסיף על האקיס ארקייד! לכן עדיף לבנות אחד בעצמך. וזה מה שעשיתי.
בכל אופן שהיה לך בהצלחה.
טוב אני לא כל כך יודע מה היה לך להוסיף עליו לפחות בשביל מה שאני צריך זה מספיק פה יש ג'ויסטיק שאני חושב לקנות תגיד לי מה אתה חושב עליו
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=391" onclick="window.open(this.href);return false;
דרך אגב כשבנית לבד, עשית האק לגיים פאד של PS2 ואם לא אז איך בדיוק?
כמה עלה לך הXARCADE? (בש"ח אחרי המכס והמשלוח, והאם זאת גרסת שחקן 1 או 2)?
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=391" onclick="window.open(this.href);return false;
דרך אגב כשבנית לבד, עשית האק לגיים פאד של PS2 ואם לא אז איך בדיוק?
כמה עלה לך הXARCADE? (בש"ח אחרי המכס והמשלוח, והאם זאת גרסת שחקן 1 או 2)?
אני לא זוכר בדיוק אבל אני חושב שזה היה ממש מטורף!משהו כמו 500 שח!!!רק המישלוח והמכס.הסטיק עצמו משהו כמו 1000 שח לא זול בקיצר. אולי עכשיו הם יותר זולים אני את שלי קניתי לפני שנתיים.
ולא לא עשית האק לגיים פאד כי זה לא מעניין אותי ואני גם לא צריך. זה היה מחובר לי לפיסי.
ויש לי את גירסת 2 שחקנים.
לפי הקישור שהראת לי הגיוסטיק שמראים בתמונה לPS3 ניראה גם לא רע. אולי שווה לך לקנות את זה.
אבל מבחינת חומר ואיכות של X ARCADE הוא הכי טוב לפי מה שבדקתי בכל האתרים.(גמיש,נוח,הסטיק חוזר בצורה חלקה)
ולא לא עשית האק לגיים פאד כי זה לא מעניין אותי ואני גם לא צריך. זה היה מחובר לי לפיסי.
ויש לי את גירסת 2 שחקנים.
לפי הקישור שהראת לי הגיוסטיק שמראים בתמונה לPS3 ניראה גם לא רע. אולי שווה לך לקנות את זה.
אבל מבחינת חומר ואיכות של X ARCADE הוא הכי טוב לפי מה שבדקתי בכל האתרים.(גמיש,נוח,הסטיק חוזר בצורה חלקה)
טוב שנזכרו אחרי 100 שנה, הסטיק תמיד תמיד היה צריך להיות פה, אני אישית שנים מחכה שבארץ ימכרו אותו, הגויסטיק שהראתי לך תסתכל עליו בYOUTUBE הוא של חברת HORI שנחשבת לחברה הכי טובה ביפן בתחום הג'ויסטיקים לארקייד, הם מייצרים את הג'ויסטיקים של המכונות עצמן.
מה שהראיתי לך מתחבר גם למחשב!!!!! וגם לסוני 3!!!, חבל שלא לסוני 2, אבל בקטנה הכי חשוב המחשב.
המחיר שלו לדעתי שווה את הכסף יש לו ביקורות מאוד טובות לסטיק הזה, תסתכל בYOUTUBE ותגיד לי מה אתה חושב
הבעסה היחידה שהכפתורים שלו לא שקועים כמו בX ARCADE
מה שהראיתי לך מתחבר גם למחשב!!!!! וגם לסוני 3!!!, חבל שלא לסוני 2, אבל בקטנה הכי חשוב המחשב.
המחיר שלו לדעתי שווה את הכסף יש לו ביקורות מאוד טובות לסטיק הזה, תסתכל בYOUTUBE ותגיד לי מה אתה חושב
הבעסה היחידה שהכפתורים שלו לא שקועים כמו בX ARCADE
אתה צודק המחיר שלו שווה תכסף.ואמנם הכפתורים באמת לא שקועים כמו ב X ARCADE
התחושה יותר טובה שהכפתור שקוע. אבל בכל זאת זה לא קריטי בכלל! לפי דעתי בא נגיד כך
אם היום ההיתי צריך לקנות את הסטיק של HORI לא ההיתי מהסס וקונה את ה HORIעם כל הכבוד לXARCADE
אלה עם כן היה המחיר זהה. אבל אתה צריך לזכור משהו חשוב שאם אתה מתכונן לבנות מכונת ארקייד בעתיד
אז הסטיק של HORI אתה תהיה קצת בבעיה מבחינת ההלבשה של הסטיק לפאנל של המכונה.
אם אתה רק מחבר לקונסלה או למחשב בלי מכונה אז סבבה לגמרי.
התחושה יותר טובה שהכפתור שקוע. אבל בכל זאת זה לא קריטי בכלל! לפי דעתי בא נגיד כך
אם היום ההיתי צריך לקנות את הסטיק של HORI לא ההיתי מהסס וקונה את ה HORIעם כל הכבוד לXARCADE
אלה עם כן היה המחיר זהה. אבל אתה צריך לזכור משהו חשוב שאם אתה מתכונן לבנות מכונת ארקייד בעתיד
אז הסטיק של HORI אתה תהיה קצת בבעיה מבחינת ההלבשה של הסטיק לפאנל של המכונה.
אם אתה רק מחבר לקונסלה או למחשב בלי מכונה אז סבבה לגמרי.
יש לי חלקים של אקס ארקייד והכל כמעט מוכן, פשוט נושא הנגרות מתעכב המון זמן, ואיך שלא יהיה אני כל כך רוצה את ההורי הוא נראה סוף העולם, במיוחד הידית שלו
לפי דעתי אין כמו חווית הבניה של ג'ויסטיק אבל אם אתה ניתקל בבעיה צור איתי קשר
ותהיה בטוח שאני אבנה לך את הג'ויסטיק הכי בן זונה שיש
ותהיה בטוח שאני אבנה לך את הג'ויסטיק הכי בן זונה שיש
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260